021.425.09.25; 021.425.09.26

Rulouri Exterioare

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile exterioare sunt elemente care, combinate cu tamplaria PVC sau Aluminiu, aduc un plus de confort spatiului de locuit sau birourilor oferind:

 • intuneric total
 • protectie la soare
 • protectie la zgomot
 • izolatie termica marita
 • aerisirea controlata a incaperii
 • descurajarea tentativelor de efractie

Pentru actionarea lor exista 3 sisteme: cu banda, cu manivela si pentru comoditate, actionate electric cu intrerupator sau radiocomanda. Montarea se face odata cu tamplaria si se poate masca exteriorul cutiei. Datorita folosirii lamelelor de aluminiu vopsite in camp electrostatic, intretinerea este foarte usor de realizat, iar in acelasi timp se poate garanta o folosire indelungata, fara aparitia deformarilor mecanice sau matuirea materialului.

Intretinerea si reviziile se efectueaza foarte usor datorita capacului de vizita, permitand si schimbarea lamelelor deteriorate accidental. Rulourile suprapuse se instaleaza exclusiv impreuna cu tamplaria avand caseta de protectie si ghidajele din PVC speciale pentru clipsarea pe tocurile ferestrelor.

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile exterioare aplicate au aceeasi calitate ca si rulourile suprapuse, iar sistemul este recomandat in cazurile in care nu s-au prevazut rulouri in faza de constructie a casei sau nu s-a dorit micsorarea ferestrei pe inaltime cu cutia de la ruloul suprapus.

Datorita unui sistem de sina cu prindere in exterior se poate monta cutia pe fatada cladirii, fara a se diminua lumina golului si nu este necesara gaurirea tamplariei pentru trecerea mecanismului in interior. Rulourile aplicate produse din lamele de aluminiu cu spuma poliuretanica, sine de ghidaj din aliminiu extrudat cu perii antipraf si caseta de protectie exterioara din aluminiu, se adapteaza foarte bine la tamplaria deja existenta sau la inchiderea spatiilor comerciale sau industriale.

 • Tamplarie pvc Sisteme de tamplarie Rehau

  Peste 40 de ani de experienta, au facut din REHAU unul din producatorii de varf in domeniul sistemelor de profile pentru ferestre.

 • Tamplarie aluminiu Sisteme de tamplarie Alumil

  Profilele au un design modern si pe baza caracteristicilor tehnice, sunt recomandate pentru fabricarea de ferestre, usi sau vitrine.

 • Tamplarie lemn Tamplarie din lemn stratificat

  Puternica inovatie a ferestrelor din lemn - aluminiu (unica de acest fel) prevede imbinarea la unghi de 90o, atat a aluminiului pentru ferestre, cat si a profilelor din aluminiu pentru obloane.

 • Geam termopan Geam termoizolator

  Studiile de specialitate ne arata ca 40% din caldura se pierde prin ferestre, asadar trebuie sa acordam atentia cuvenita alegerii corecte a tipului de geam, pentru a beneficia cu adevarat de confort.