Feronerie

Feroneria reprezinta partea care asigura mobilitate si functionalitate ferestrelor termopan sau usilor. Feroneria pe care o folosim la fiecare dintre produsele noastre poarta insemnul ROTO, lider mondial in domeniu. Fiecare dintre elementele de feronerie a fost proiectat sa indeplineasca mai multe obiective: durabilitate, securitate si, nu in ultimul rand, sa fie cat mai putin vizibil.

Tamplaria Lamar este echipata cu cele mai performante solutii de inchidere/deschidere.

Feroneria Roto NT stabileste noi standarde de protectie. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara.

De asemenea Feronerie Roto NT este garantata sa reziste 15.000 de cicluri inchis-deschis (la 3 actionari pe zi rezultand aproximativ 15 ani), asigurand o etansare perfecta si o fiabilitate mare.

Sistemele cu feronerie Roto NT permit deschiderea ferestrelor si usilor astfel: rotativ, basculant, roto-basculant, plan-paralel.

 

Contraactionare gresita: cu ajutorul piesei de contraactionare gresita cerceveaua sta intotdeauna la acelasi nivel, impiedicand astfel ca elementul de inchidere sa-si schimbe pozitia si impiedica actionarea gresita a ferestrei sau a usii.

Piesa aerisire partiala: recent dezvoltata, piesa de aerisire partiala a feroneriei Roto NT consta dintr-un singur element care poate fi instalat si ulterior. Piesa de aerisire partiala se monteaza langa blocatorul superior.

Capace de mascare: pentru balamalele ferestrelor si usilor din lemn sau PVC feroneria Roto include si capace de mascare.


 

Se pot monta aditional pe sistemele de feronerie puncte suplimentare de antiefractie, manere cu cheie pentru copii sau chiar sisteme mai complexe ce permit copilului sa manevreze fereastra doar pe inchis sau basculant astfel neexistand pericolul ca acesta sa poata iesi in afara.

Societatea Lamar poate echipa tamplaria cu balamale reglabile pe 3 axe greenteQ, pentru uși grele cu accent pe uşile de intrare din PVC cu o frecvenţă mare de utilizare. Certificate după EN 1935.
Balamalele sunt recomandate pentru ușile de deschidere activă şi pasivă, stânga şi dreapta şi se caracterizează printr-o utilizare și reglare ușoară. Designul structural a fost proiectat pentru o fixare maximă în domeniile de stres maxim.

Hinges TB 120.ZD.K

Hinges TB 100.ZD.K