Tamplarie lemn stratificat

Puternica inovatie a ferestrelor din lemn - aluminiu (unica de acest fel) prevede imbinarea la unghi de 90o, atat a aluminiului pentru ferestre, cat si a profilelor din aluminiu pentru obloane.

Acest sistem ofera ferestrelor posibilitatea sa aminteasca de farmecul ferestrelor traditionale din lemn, reprezentand in plus o capodopera a esteticii si design-ului si nu necesita intretinere.

Datorita caracteristicilor tehnnice si estetice (imbinarea la unghi de 90o), rezultat al unei fuziuniu extraordinare - inovatie, tehnica si traditie - se integreaza perfect chiar si in cazul restaurarii si reconstructiei centrelor istorice.

Imbinarea in unghi de 45o, utilizata de concurenta in domeniu, nu inlesneste aseamanarea cea mai fidela cu ferestrele traditionale din alte vremuri. In plus, noul lacrimar care consta dintr-un profil mixt din aluminiu si poliamida (spatiu termic) reduce ulterior patrunderea frigului, supunand garnitura la o deteriorare minima.

Fereastra din lemn are un sistem brevetat al imbinarii in unghiuri, dar si a lacrimarului stilizat acoperit de un profil din aluminiu.

Fereastra din lemn - aluminiu, care este "in principal din lemn", nu necesita intretinere in masura in care este acoperita la exterior de o semi-carapace din aluminiu (imbinata in unghi de 90o, in relief flotant, glisant), oferind aceeasi protectie pe care o da scoarta copacului care protejeaza trunchiul de agentii din atmosfera.

Este disponibil in cele cinci versiuni: Cosmo, Over, Elegance, Hi-Tech si Evolution.

Caracteristici comune modelului standard (exclus: geam termoizolator, termopan, pervaz la interior, maner, transport, materiale pentru montaj si demontaj).

Sectiunea elementului profilat al canatului este de 62 x 72 mm; sectiunea tocului este de 57 x 70 mm; grosimea geamului termopan 24 mm, balamalele pivot tip "anuba" de 14 mm; 2 garnituri; inferioara dubla pentru usile de balcon de 49 mm; feronerie Roto, Maco.

Seria "Over" din lemn-aluminiu: sectiunea elementului profilat al canatului este 62 x 72 mm; sectiunea tocului este de 63 x 70 mm; grosimea geamului termopan 24 mm, balamalele pivot tip "anuba" de 14 mm, 2 garnituri, traversa inferioara dubla pentru usile de balcon, cu prag la o inaltime de 49 mm; feronerie tip Roto, Maco.

Seria "Elegance", "Hi-Tech", "Evolution" din lemn-aluminu: sectiunea elementului profilat al canatului este de 68 x 88 mm, sectiunea tocului este de 63 x 70 mm, grosimea geamului termopan 28 mm, balamalele pivot tip "anuba" de 16 mm, 3 granituri, traversa inferioara dubla pentru usile de balcon, cu prag la o inaltima de 49 mm; feroneria tip Roto, Maco.

Oblonul Lumina este complet din aluminiu (de aceea nu necesita intretinere), canatele sunt bombate si imbinate in unghi de 45o, aplicate deasupra ramei stilizate, imbinarea e facuta prin presare, balamalele sunt de tip pivot si inchiderea tip "spagnoletta". Caracteristici comune modelului standard (exclus: opritor, transport, materiale pentru montaj si montaj):

Seria "Lumina": sectiunea elementului profilat al canatului rotunjit este de 58 x 57 mm; sectiunea tocului in Z 65 x 53 mm; captuseala imbinata prin presare la 75 sau 95 mm (spatiu pentru plasa tantari) montata pe toc; canat deasupra ramei, inchidere tip spagnoletta (Roto, Maco), lamele sunt toate orientabile (Perla 70 Inox).

Tamplaria oferita de firma noastra reprezinta raspunsuri concrete la cerintele de calitate si estetica ale clientilor oferind siguranta si garantie in timp fiind o imbinare perfecta dintre eleganta inovatoare, tehnica si traditie.

  • Frumusete si design
  • Nu necesita intretinere
  • Rezistenta si fiabilitate in timp
  • Izolare termica excelenta
  • Izolare fonica
  • Raport optim calitate - pret