Profile Veka

Sistemele VEKA sunt  recunoscute internațional atât pentru calitatea profilelor sale, exclusiv clasa A(conform SR EN 12608), cât și pentru serviciile sale, unitare peste tot în lume.

De-a lungul a peste 40 de ani, VEKA reușește să devină un producător activ și de renume pe piata mondiala, lider pe segmentul sistemelor din PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă.

Datorită construcției solide și a PVC-ului mai dur, tâmplăria termoizolantă realizată din profile de clasa A au o durată de viață mai mare față de alte clase inferioare de profile pvc. Profilul PVC este principala componenta  a unei ferestre și trebuie să susțină atât greutatea pachetului de sticlă, cât și fixarea feroneriei. Acest lucru trebuie făcut atât la temperaturile ridicate din perioada sezonului cald, cât și în urma ciclurilor îngheț-dezgheț din perioada de iarna. Astfel, datorită celor 3 mm de grosime a pereților exteriori ai profilului, în condiții de folosire normală, tâmplăria de clasa A poate avea o durată de viață estimată la peste 50 de ani.

Orice produs care are la bază un profil de clasa A de la VEKA reprezintă o investiție sigură în calitatea germană de tradiție. 

Produsele și servicii disponibile în România pot răspunde celor mai exigențe solicitări și nevoi specifice venite din partea arhitecților, constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari , cat si a beneficiarilor finali. Calitatea de exceptiea produselor din portofoliu, dar și un set de valori solide construite în jurul conceptelor de parteneriat și responsabilitate mențin VEKA pe poziția de leader mondial al industriei profilelor PVC destinate producției de ferestre sau uși termoizolante vitrate cu geam termoizolator format din 2 sau 3 foi de sticla.

SOFTLINE 82

 

SOFTLINE 82 are toate proprietatile gamei SOFTLINE, la care se adauga si optimizarea performantelor termoizolante

SOFTLINE 82 este un profil  hexacameral cu adancimea de 82 mm, trei garnituri de etansare si o structura interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea.

 Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii rotunjite. 

Cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza toate tipurile de ferestre, inclusiv culisante in plan paralel. Sistemul este complet si contine toata gama de profile auxiliare.

Coeficientul de izolare termica, de pana la Uw = 0,67 W/m2K, poate fi obtinut in functie de tipul de vitraj termoizolant utilizat.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608

Rigidizarile se realizeaza cu otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile montari de vitraje  de la 24 mm la 52 mm.

Datorita proprietatilor izolante performante, SOFTLINE 82, este Solutia ideala in cazul in care iti doresti un consum redus de energie, pentru casa ta sau in cazul caselor pasive.

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil intr-o gama variata de culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

 

SOFTLINE 70 AD

 

SOFTLINE 70 AD este un profil pentacameral cu adancimea de 70 mm, doua garnituri de etansare

Cu sistemul SOFTLINE 70 AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70 AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioara.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 .

Rigidizarile se realizeaza cu otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm.

Sistemul pentacameral SOFLINE 70 AD cu un  design clasic, forma eleganta si canturile rotunjite, fac posibila armonizarea perfecta cu cele mai variate stiluri arhitectonice, modern sau traditionale.

 

 

SWINGLINE

 

SWINGLINE este un profil pentacameral avand adancimea de 70 mm, doua garnituri de etansare.

Sistemul pentacameral SWINGLINE are un design rotunjit si cu acest sistem se pot realiza toate tipurile constructive de tamplarie cu deschidere interioara, inclusive ferestre culisante in plan paralel

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit. 

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 .

Rigidizarile se fac cu otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42.

.

EFFECTLINE

 

EFFECTLINE este un profil  pentacameral avand adancimea de 70 mm, doua garnituri de etansare.

 Sistemul EFFECTLINE are un design clasic, cu muchiile rotunjite.

Cu sistemul EFFECTLINE se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, oscilobatante, batante, cu montant mobil, cu un singur sau cu mai multe canaturi, pozitinate fix sau combinate.

Sistemul permite intercombinari de toc, cercevea, bagheta sau montant cu sistemele SWINGLINE SI SOFTLINE70AD

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta prevederile standardului de calitate RAL “Clasa A”  si corespunde normativului european SR EN 12608.

Rigidizarile se realizeaza cu otel zincat de minim 1,5 mm asigura stabilitate ferestrei si o functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 42 mm.

 

 

EKOSOL 70

 

EKOSOL 70 este profil tricameral cu o adancime de baza de 70 mm

Cu sistemul EKOSOL 70 se pot realiza ferestre culisante in diferite variante constructive. SOFTLINE 70AD.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta prevederile standardului de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608

Rigidizarile se realizeaza cu otel zincat de minim 2 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata.