Profile Rehau

Peste 40 de ani de experienta, au facut din REHAU unul din producatorii de varf in domeniul sistemelor de profile pentru ferestre. Ferestrele termoizolante din profile REHAU raspund excelent cerintelor de calitate ale clientilor nostri. Tamplaria REHAU (Germania) va ofera o buna izolare termica avand un coeficient de transfer termic de 0.8-1.7 W/mpK si o izolare fonica foarte buna. Sistemul de garnituri duble ce se opun patrunderii curentilor de aer, prafului si apei mentin un climat optim interior.

Beneficiarii cladirilor isi doresc ferestre pe a caror calitate sa se poata baza si care, in acelasi timp sa-i convinga si din punct de vedere economic.

La ferestrele din profile Rehau, calitatea este un standard, iar factorul economic este planificat de la bun inceput.

Profilul PVC in sectiune este tricameral, are latimea 60 mm, ceea ce ii confera o buna izolare termica, coeficientul de transfer termic (pierderea de caldura) K = 1.7 W/mpK si un indice de izolare fonica R = 31db(A).

Este armat cu otel zincat cu o grosime de minim 1,5 mm pentru a mari gradul de rigidizare al tamplariei. Latimea mare a rosturilor ofera o etansare excelenta la ploaia in rafale datorita inaltimii de 20 mm a faltului, zonei de etanseizare (la profilul de rama) de cate 3 mm de fiecare parte si datorita unei degajari de 3 mm pentru garnitura de etansare, potrivit verificarilor efectuate pana la grupa de solicitare C.

Decizia dumneavoastra pentru tamplarie din profile REHAU poate fi luata cu usurinta:

  • Design atragator: Prin suprafetele perfect plane si pantele elegante, ferestrele din profile REHAU sunt un castig pentru aspectul fiecarei case.
  • Etanseitate: Doua garnituri de etansare se opun patrunderii curentilor de aer, prafului si apei si mentin un climat interior optim.
  • Termoizolare: Cele trei camere ale profilelor realizeaza coeficienti buni de termoizolare.
  • Protectie impotriva zgomotului: Prin intermediul ferestrelor din profile REHAU, savurati cu adevarat linistea. Prin montarea unor geamuri fonoizolante corespunzatoare se ajunge la atingerea clasei 4 de protectie la zgomot.
  • Aerisirea: REHAU pune la dispozitie un program complex de elemente destinate aerisirii incaperilor, pentru mentinerea unui climat confortabil si evitarea aparitiei condensului in interiorul incaperilor.
  • Confortul de intrebuintare: Ferestrele din profile REHAU se deschid si se inchid cu o deosebita usurinta, se intretin usor, sunt tratate antistatic, nu ard cu flacara si nu degaja fum toxic (clasa de combustie C2 - dificil inflamabile).
  • Siguranta in fata tentativelor de intrare prin efractie: Profilele pentru ferestre sunt special concepute, astfel incat sa permita utilizarea unor sisteme de inchidere speciale, destinate a se opune cu succes tentativelor de intrare prin efractie.

Durabilitate in orice anotimp

Ferestrele termoizolatoare din profile REHAU - Euro Design sunt o noutate in domeniul tamplariei de PVC.

Coeficientii superiori de izolare termica, datorita tehnicii celor 3 camere, sunt destinati a spori confortul locuintei dumneavoastra, valoare kr=1.5W/mpK nearmat si kr=1.6W/mpk armat.

Marginile placut rotunjite ale profilelor si unghiurile de inclinare ale suprafetelor vizibile confera ferestrei un aspect modern si expresiv.

Programele noastre inlatura orice obstacol in calea dorintelor dumneavoastra in ceea ce priveste diversitatea de forme si culori.

Materialul RAU-PVC din care sunt confectionate profilele REHAU - Euro Design 60 este prin calitatile sale exceptionale cel mai bun material destinat constructiei de ferestre.

Modelul Euro Design 70 are aceleasi calitati ca si modelul Euro Design 60, ceea ce le diferentiaza fiind coeficientul termic mai bun in cazul modelului Euro Design 70.

Noblete, de la suprafata si pana in cel mai mic detaliu

Ferestrele din profile REHAU Brilliant Design sunt pentru cei carora le plac lucrurile noi si deosebite. Aspectul elegant si suprafata stralucitoare completeaza conceptul de "locuinta mai frumoasa".

Sistemul de profile pentru ferestre REHAU Brilliant Design corespunde celor mai inalte cerinte, cu o valoare kr de 1.2W/mpk nearmat si kr de 1.3W/mpk armat. Prin folosirea geamului izolant cu grosime de pana la 41 mm se realizeaza si o excelenta fonoizolatie. Un avantaj in plus il constituie optica exigenta si aripile cu design rotunjit.

Tehnica celor 5 camere de aer, precum si adancimea de 70 mm a profilelor, garanteaza cele mai bune valori de termoizolare. Este astfel implinita grija pentru mediul inconjurator, se economiseste energie si deci bani destinati incalzirii locuintei.

Incepand cu anul 2002, noua valoare este Uf=1.3W/mpk, ferestrele din profile REHAU Brilliant Design fiind recomandate si pentru realizarea caselor cu consum redus de energie.

Marginile rotunjite ale profilelor, curburile sau suprafetele drepte confera ferestrelor din profile REHAU Brilliant Design o optica moderna, expresiva. Formele si culorile sunt foarte variate. O infatisare stralucitoare pentru casa dumneavoastra!

Suprafata profilelor REHAU, perfect neteda si stralucitoare, nu ingaduie cu usurinta murdarirea si se poate curata rapid.

Mai mult timp liber pentru dumneavoastra!

Tamplaria Rehau din profile de ultima generatie GENEO au in compozitie RAU-FIPRO, un material revolutionar. Geneo reprezinta eficienta energetica dusa la perfectiune.

Rehau propune pentru o eficienta energetica si stabilitate remarcabila pentru ferestre, usi de intrare si usi culisante cu ridicare in plan paralel profilul GENEO cu miezul armat din materialul RAU-FIPRO.

Prin solutiile oferite de noi, obtineti rezultate optime pentru constructia dumneavoastra, fara a fi nevoie de a face compromisuri.

Va oferim sistemul premium cu adancime constructiva de 86 mm, armat cu fibre, pentru cele mai inalte standarde si varianta certificata pentru case pasive a sistemului GENEO cu cea mai buna izolare termica si fonica din acest domeniu in acest moment.

SYNEGO – NOUA DEFINIȚIE A PERFORMANȚEI

Compania Rehau a lansat de curand, noul sistem de profile pentru ferestre si usi SYNEGO.

SYNEGO, ca sistem, inglobeaza practic intreaga experienta in domeniu a companiei Rehau, precum si ultimile cerinte actuale si chiar viitoare ale pietei de tamplarie termoizolanta.

Sistemul de profile SYNEGO este conceput pentru o adancime constructiva de 80mm, profilele fiind prevazute cu garnituri coextrudate, este un sistem complet pentru ferestre si usi, Profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră , un nivel de izolare termică cu până la 50% mai mare. Cu noul profilul Synego veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei.