Tamplarie aluminiu

Sisteme de tamplarie Alumil (Grecia)

  • sistem tri-cameral izolant cu rupere de punte termica;
  • puntea termica de diferite dimensiuni, in functie de cerintele beneficiarului.
Profilul Alumil
  • este unul din sistemele cu rupere de punte termica ce acopera foarte bine cerintele in domeniul constructiilor.

Profilele au un design modern si pe baza caracteristicilor tehnice, sunt recomandate pentru fabricarea de ferestre, usi sau vitrine. Garniturile utilizate sunt din EPDM si asigura o buna etanseitate. Izolarea termica este realizata cu o bagheta de poliamida de 18 mm.

Etanseitatea partilor mobile cat si a geamurilor in rame se realizeaza printr-un sistem special de garnituri de cauciuc, astfel ca in cazul profilelor cu rupere de punte termica se obtine un coeficient de transfer de caldura foarte redus.

Accesoriile de actionare si mecanismele de dubla deschidere sunt marca Giesse, Lavaal, Erreti.

Tamplaria din aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp (sunt vopsite in camp electrostatic). Paleta coloristica este practic nelimitata oferind posibilitati arhitecturale deosebite. Au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor. Bariera termica din poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC. De asemenea asigura confort si liniste prin izolare fonica optima, pana la 38 dB, in functie de dimensiunea puntii termice.

Firma noastra executa de asemenea si tamplarie aluminiu fara rupere termica cu diverse aplicabilitati: ferestre, usi, pereti despartitori, vitrine, in functie de cerintele si necesitatile beneficiarului.