Profile Sigplast

SIGPLAST

Sistemul de profile pvc SIGPLAST oferă pieței din Europa de Est inclusiv  Romania un produs accesibil, de înaltă tehnologie, bazat pe tradiții în producția de profile din PVC, utilizand tehnologie de ultima generatie, fiind realizat din material coextrudat virgin și reciclat. Profilele Sigplast se produc in variante cu 4 si 6 camere de izolare termica cu o latime de 60 mm si 70 mm.

Rigidizarile se realizeaza cu otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata .

Tâmplărie PVC cu profile Sigplast atrage prin durabilitate și întreținere ușoară. În plus sunt disponibile intr-o gama larga de culori și decoruri din lemn. În acest fel pot fi construite case cu diferite culori ale ferestrelor fără a fi necesară vopsirea periodică și aplicarea diferitelor lacuri de protecție

Ferestrele realizate cu profile SIGPLAST sunt rezistente la intemperii, protejate de radiații UV, culorile sunt de lungă durată. Datorită construcției sale cu mai multe camere, are proprietăți excelente de izolare termică și acustică și îndeplinește toate cerințele pentru o tamplarie moderna. Se pot instala toate tipurile de izolații fonice și vitraje termoizolante.

Costul de achizitie redus, coeficientul de transfer termic de pana la la 1.3 W/(m²K), confortul fonic sporit ( 40-50 dB), etanseitate ridicata, folosirea sitemelor de garnituri duble si nu in ultimul rand estetica deosebita, fac ca profilul SIGPLAST sa fie alegerea perfecta.